Snemelding Aosta Valley

Snedækket i Aosta Valley er i øjeblikket 60% af det normale. Det årlige gennemsnitlige samlede snefald for Aosta Valley er 205cm. Tabellen nedenfor viser snedækket i Aosta Valley. For hvert skisportssted finder du de vigtigste oplysninger fra dets snerapport: snedybder, åbne pister og lifter, dato for sidste snefald, dagens vejr. Alle de oplysninger, du har brug for til at vælge det rigtige skisportssted for dig i Aosta Valley.
ÅbenSkistedets navn
Snefald 24t24t
3-døgns sneprognose3-døgns sneprognose
Snehøjde dalSnehøjde
Åbne pisterPister
Åbne lifter
Brusson-
-
-
-
-
-
-/8 km
-
3/4
-
Cervinia - Breuil10cm
-
26cm
-
25-120cm
Hårdt pakket
-/104 km
-
16/16
-
Champoluc - Monterosa Ski5cm
-
48cm
-
30-50cm
Fast nysne
-/29.1 km
-
10/10
-
Cogne2cm
-
45cm
-
15-36cm
Præpareret sne
3/10 km
30% Open
-
4/4
-
Courmayeur4cm
-
3cm
-
20-70cm
Hårdt pakket
30/43 km
69% Open
-
20/20
-
Gressoney-La-Trinité3cm
-
49cm
-
30-50cm
Fast nysne
-/34.1 km
-
9/11
-
La Thuile0cm
-
9cm
-
40-60cm
Hårdt pakket
77/152 km
50% Open
-
31/38
-
Pila0cm
-
24cm
-
20-30cm
Fast nysne
25/70 km
35% Open
-
10/14
-
Rhemes - Notre Dame3cm
-
17cm
-
20-30cm
Præpareret sne
4/6.4 km
62% Open
-
5/5
-
Saint Rhemy - Crevacol0cm
-
6cm
-
20-55cm
Hårdt pakket
18/20.5 km
87% Open
-
3/3
-
Torgnon0cm
-
27cm
-
10-30cm
Præpareret sne
-/25 km
-
6/6
-
Valtournenche1cm
-
33cm
-
10-80cm
Blandede sneforhold
-/52 km
-
9/9
-
Kun i weekendenSkistedets navn
Snefald 24t24t
3-døgns sneprognose3-døgns sneprognose
Snehøjde dalSnehøjde
Åbne pisterPister
Åbne lifter
Antagnod-
-
-
-
-
-
0/11.4 km
-
3/4
-
Chamois-
-
-
-
20-110cm
Våd sne
-/17.4 km
-
5/5
-
LukketSkistedets navn
SæsonåbningÅbner
Champorcher24. dec.
-
Gressoney - St Jean27. dec.
-
La Magdeleine27. dec.
-
Ollomont27. dec.
-
Permanent lukketSkistedets navn
Snefald 24t24t
3-døgns sneprognose3-døgns sneprognose
Snehøjde dalSnehøjde
Åbne pisterPister
Åbne lifter
Colle di Joux-
-
-
-
-
-
-/7 km
-
-
-
Valgrisenche-
-
-
-
40-50cm
-
3.5/5 km
70% Open
-
3/3
-

Planlæg din rejse

Copyright © 1995-2025 Mountain News LLC. Alle rettigheder forbeholdes.