Vores hjemmeside bruger cookies primært til trafik måling og optimering af indhold. Fortsæt med at bruge, da normalt, hvis du accepterer dette. Læs mere om vores brug af cookies her.Beskyttelse af personlige oplysninger
Ok
Pister af alle sværhedsgrader kan du finde i Pitztal områdets Rifflsee, Hochzeiger og Pitztal gletsjeren. Fra midten af september til midten af maj er det muligt at stå på ski på store gletsjer.

Skisportsstedet Hochzeiger har en række sorte pister til de øvede skiløbere, mens Rifflsee med sine familie- og nybegynderpister er et godt familieområde. Pitztal gletsjeren med en højde på 3440meter har talrige af medium pister til den øvede skiløber. Du vil finde en stor snowpark med en stor half-pipe til freestylere og snowboarders.

Pitztal er bedst kendt for isklatring, der tiltrækker rigtig mange europæiske gæster. Isklatringen foregår på de store frosne vandfald. Udfordringerne venter i Pitztal.
0
Skisteder med mere end 20 cm sidste 24 timerSnedybder
Gå aldrig glip af en Powderalarm igen!Abonner nu!

Reklame

Reklame

Mest populære artikler

Se alle

I James Bonds fotspor ©Tignes

I James Bonds fotspor

Peisens knitrende flammer klarer på sin velkjente måte å få hjerterytmen og adrenalin-nivået tilbake til normale nivåer. Men de flamme... Mere

Reklame