Verdens mest lækre og seriøse mærke for skihandsker, Hestra er selvfølgelig igen repræsenteret ved årets slag om titlen som Danmarks bedste freerider i Tignes - HellyHansen FreerideDM! 

I de mange præmier der uddeles ved FreerideDM kan du få dine fingre i et par af verdens bedste skihandsker, men det kræver du giver gas for feltet er stærkere og stærkere for hvert år der går! 

Kasper Toft, main organizer for FreerideDM udtaler: "Vi er så glade for at have et så gennemført og gennemtestet brand med til DM. Det tilføjer seriøsitet til eventet og man kan vist roligt sige at vores riders i forvejen elsker Hestra. Langt de fleste kører ikke med andet, for de her folk der stiller op har mange mange måneder på ski om året og kræver de aller bedste handsker der findes. De tester dem ude på bjerget hver dag, hele sæsonen og deres feedback håber vi selvfølgelig også når tilbage til Hestra."

"Vi glæder os ufattelig meget til årets udgave, sneforholdene ser fantastiske ud og ugen ligger rigtig godt, - det plejer at betyde et kæmpe stort publikum som sikrer den fedeste stemning. Vi må sammen krydse fingre for pudder og sol og 1500 tilsuere på bjerget når helikopteren og DJén byder op til den første rider der skal imponere publikum og dommerne. "

"Vi ses i påsken i Tignes!"