Dansk

Snowcamp med Surf og Ski udsolgt

3. november 2014 | Skiinfo.dk/JeppeHansen

Nyheder Regioner: Tyrol

Skisteder i denne artikel: Sölden

Sølden 3 november

Sølden 3 november

Foto: Sølden webcam

Snowcamp med Surf og Ski er en testtur for butikkerne hvor der er åbnet op for kunderne. Her tilbydes top undervisning og alle nye ski på markedet kan testes af kunderne. En unik mulighed på en fed fed gletsjer i Sølden. 


Turen er nu udsolgt og Anders Højlund fra Danski undrer sig ikke. "Denne tur er i særdeleshed unik. Alene undervisningen og det niveau man kan undervises på er rigtig rigtig meget værd. Udover det er turen bare enorm hyggelig og chancen for at prøve så mange ski på 5 dage er da enhver skinørds drøm"

Jeppe Hansen fra Surfline, Århus Surf og Ski udtaler: "vi har næsten 50 kunder med fra butikken og det er er virkelig en super måde at møde kunderne på direkte i sneen. Vi garanterer fuld underholdning og så ser det jo endnu engang ud som om det bliver det 9. år med pudder i Sølden!" Jeg håber at få testet alle de nye brede ski på markedet og synes det er fedt kunderne har samme mulighed. 

Sådan ser den ene side af gletsjeren ud idag. Vi lover selvfølgelig at sende updates fra turen hvor Skiinfo naturligvis er på pletten.. 

Sølden 3 november  - © Sølden webcam

Sølden 3 november

Foto: Sølden webcam

Reklame

Reklame

Reklame

Find mere fra Skiinfo

Få snemeldinger, vejrmeldinger, og vejrforhold for dine favorit-skisteder, fjelde og skiområder.