Den 28. november 2014 åbner Nordeuropas største City Snow Park på Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus. Aarhus Snow Park vil med sine i alt knap 400 meter skiløjper være centrum for et af de største events i Aarhus.


Aarhus Snow Park er åben i perioden fra den 28. november 2014 til den 1. januar 2015.

Snow Parken og dens mange arrangementer er blevet til i samarbejde med Faxe Kondi Booster for hvem det er en unik mulighed for at give danskerne og især Aarhusianerne en smag af Alperne og Fjeldene i deres egen baghave.

Parken er åben hver dag, og vi byder velkommen til alle sneglade mennesker, der har tid og lyst til at kigge forbi, prøve en tur på løjperne og snuse til Alperne midt i Aarhus.

I hverdagene er der åbent fra kl. 10:00-15:00 og igen fra kl. 16.00 til 22:00. Fredag og lørdag er der åben til kl. 23:00. I tidsrummet fra kl. 10:00-15:00 på hverdage er der gratis adgang for skoler og institutioner i Aarhus Kommune. Denne gratis ordning afvikles som en del af det store samarbejde, der er etableret med Aarhus Kommune. Der vil derudover være mulighed for at leje ski og udstyr på bakken, men man er også velkommen til f.eks. at medbringe og afprøve sine egne nye alpinski.

Efter en tur på løjperne har vores gæster mulighed for at besøge vores hyggelige afterskiområde, hvor der i weekenderne vil blive afholdt forskellige arrangementer og events til at skabe den helt rigtige stemning.

En park med disse muligheder og skiløjper af denne længde kræver sne – masser af sne. Derfor præsenteres Aarhus Snow Park også i samarbejde med blandt andet vores finske partner Snowtek, som var leverandør af sne til Vinter-OL i Sochi 2014, hvor de producerede sne i op til +30 grader. Vi kan derfor præsentere olympisk snegaranti i Aarhus gennem hele december måned.


Aarhus Snow Park bliver dermed Nordeuropas største City Snow Park - i hjertet af Aarhus midtby. Det er et ambitiøst og unikt projekt, der vil være med til at skabe opmærksomhed omkring byen.

Et projekt af denne størrelse kræver naturligvis dedikerede personer med en vis portion kompetencer og arbejdsomhed, derfor har de fire partnere bag projektet hver deres speciale. Andreas Bak er idemanden bag projektet, som dagligt arbejder sammen med Atle Stehouwer om projektledelsen. Dennis Præstekjær er økonomiansvarlig, og Michael Andersen fungerer som den teknisk ansvarlige for opsætningen af vores løjper.


Vi håber, vi ses på pisterne i Aarhus Snow Park til december.
Vi glæder os i hvert tilfælde!


Mange snefyldte hilsner

Aarhus Snow Park
www.aarhussnowpark.com