Dansk

Test af 3 seriøst lækre Hestra handsker

17. oktober 2014 | skiinfo.dk/JeppeHansen

Nyheder Regioner: Zillertal 3000

Skisteder i denne artikel: Hintertuxer Gletscher - Zillertal

Test af 3 seriøst lækre Hestra handsker- ©Hestra

Skiinfo tester 3 lækre skihandsker

Foto: Hestra

Hestra Heli Ski Cuir de Chevre  - © hestra

Hestra Heli Ski Cuir de Chevre

Foto: hestra

De første handsker i testen er en absolut klassiker, dog med et lille tvist. Hestras Heli Ski glove er nok verdens mest kendte og solgte skihandske nogensinde men nu er der kommet en nyklassiker til. Med en naturlig farvet kohud på indersiden af denne handske kommer der lynhurtigt en tidsløst og lækkert naturligt udtryk af handsken. Handsken er med lang skaft, vind - og vandtæt overdel og som noget nyt er der kommet en ny uld inderhandske i. Vi stikker fingrene i og fornemmer straks en varmere handske pga den nye liner, og på en varm test dag kommer hænderne let af med sveden fordi ulden suger fugten uden at virke våd. Handsken får noget fedt og straks ser den langt mere cognac agtig ud og skindet bliver kun blødere jo flere dage vi bruger handsken. Der er ikke meget at sætte fingre på omkring denne handske. Det eneste er måske at handsken er med langt skaft og er derfor varmere og mere besværlig at få af og på. Mange nye jakker kommer jo både med cuffs og med ærmer der kan lukkes tæt så en lang handske vil altså være bedre på en pudderdag eller en rigtig kold dag i det hele taget. Bemærk at den valgte handske klart kom til "at sætte" sig i løbet af testdagene, man skal virkelig vælge en handske der sidder tæt når man står i butikken. 

Hestra Peccary Ski de Cuir  - © hestra

Hestra Peccary Ski de Cuir

Foto: hestra

Peccary handskerne fra hestra er om noget ekstravagante og kun en handske for skiløberen der har absolut ALT andet i forvejen. Prisen på 3000,- fundet hos Surfline i Århus er nok til at skræmme de fleste væk.. Men hvad får man så hvis man køber en handske der er lige så dyr som din nabos ski. Hestra har fabrikeret denne luksus skihandske udelukkende af den helt ufattelig bløde sydamerikanske vildsvineskind. Kun på de meget slidbare flader er der hestras sorte army leather som er ekstrem holdbar. Inden i er der er blød og lækker liner. Havde man bare skejser nok kørte alle nok med de her handsker er det første vi tænker. Når man tager den på er det som om udtrykket fit like a glove blev opfundet af en der havde vildsvinehandsker på.. Handsken er for lækker!! Igen var testhandsken måske et nummer for stort, så man skal virkelig have en handske der sidder enormt tæt første gang man prøver den. Handsken bliver en smule våd på testdagen som en en dag med regn fra 9-17! Om mere læder kunne have sikret en bedre handske er muligt, men hvem står også på ski en hel dag i hård regn.. 

Hestra Henrik Leather Pro Model  - © hestra

Hestra Henrik Leather Pro Model

Foto: hestra

Henrik Windstedt er handsken som er lettere, den er tyndere end de andre testhandsker og har ikke uldliner. Det er lige en handske for en freerider eller aktiv skiløber der vil have det bedste men let får det for varmt. Handsken er kort så jakken kan gå over manchetten. Det ligner næsten en alm vinterhandske man kan tage på en kold vinterdag ned i byen. Vi bemærker især at dette er handsken med det klart bedste greb om stavene. Til omkring 1100 kroner er dette en luksus handske der kan bruges til den aktive skiløber der vil have en handske til alle skiture, både december og i påsken.. 

 

Vi takker Surfline.dk for udlån af de fine Hestra sager. 

 

Reklame

Reklame

Mest populære artikler

Reklame

Find mere fra Skiinfo

Få snemeldinger, vejrmeldinger, og vejrforhold for dine favorit-skisteder, fjelde og skiområder.

Reklame