Så skete det endelig! I onsdags fik vi solskin fra morgenstunden og hele dagen frem. Det skabte en hysterisk stemning i hytten. En hysterisk stemning, som måske også kan tilskrives de to nyankomne (kvindelige) australiere, som har skabt et fremragende humør hos de 20 mandlige skibumser i hytten. Vi lod os dog ikke rive med af den noget opstemte stemning og bevægede os roligt mod toppen. På toppen af Annapuri ventede der os en vanvittig udsigt og ikke mindst en fantastisk nedtur. Alt i alt var det en skidag, som vi sent vil glemme, og som vi selvfølgelig har dokumenteret med lidt billeder.

Vi har jo efterhånden været her i et stykke tid og har fået stået mere pudder, end man kan drømme om. Det resulterer som sagt  i en omgang meget ømme ben og efter utallige ønsker om lidt sjov i parken fra Kasper, gik vi derfor på kompromis. Vi valgte at bygge vores egne hop i offpisten. Noget der resulterede i en hel masse styrt og et enkelt par tricks.

I går valgte vi helt at droppe skiløbet, og give benene en tiltrængt pause. Vi  tog ind til den nærmeste storby Sapporo, hvor den 65'ende udgave af den årlige snefestival bliver afholdt. Det var lidt af en oplevelse. Kæmpe sne-skulpturer, snowboard konkurrencer samt japanernes evige gæstfrihed ventede på os i denne flotte Japanske storby.

De næste par dage står den på sol fra en skyfrihimmel her i Niseko, så vi er ved særdeles godt mod.

- De 4 pudder