Har du planlagt en påsketur til de franske alper kan du godt åbne en god fransk vin fra kælderen.. En af dem med en del støv på som du har gemt til en speciel lejlighed! For din påskeferie er reddet. Den franske bjerggud har velsignet størstedelen af de franske skiområder med en voldsom omgang ny og frisk pudder. 

Rekorden på gårsdagens snefald lyder på hele 123 cm og den går til den superhyggelige destination Serre Chevalier. De omkringliggende områder, Les 2 Alpes, La Grave, Alpe d´Huez har også fået en stor omgang sne og også længere nordpå har det væltet ned med sne. 

Se billeder fra de steder i Frankrig hvor sneen for alvor har dumpet de sidste 24 timer. Tjek galleriet her

Vejrudsigterne siger at det fortsætter lige til på søndag. 

Tobias Hansen, Arrangør af Helly Hansen FreerideDM som løber af stablen næste uge i Tignes udtaler: "Jeg tror ikke vi nogensinde i ugen op til et dm har set så lovende vejrudsigter. Hvis de bare holder lidt af hvad de lover kan det gå hen og blive de bedste forhold til et freeride dm nogensinde!"

Her er de lækre facts forud for en uge hvor rigtig mange danskere skal ned til de franske alper og holde deres påskefrokoster på bjerget..

De sidste 24 timer:

► 123 cm i Serre Chevalier, hvem der bare kunne få lov at køre de nordvendte skove der idag!! 

► 80 cm i Arvieux, Crévoux og Risoul.

► 80 cm i Orcières et Serre-Eyraud 

► 60 cm i Orres og Sauze

► 50 cm i Praloup og det sydlige Isola 2000

► 20 cm à Montgenèvre

► 40 cm i 2 Alpes

► 35 cm i La Plagne

► 20 cm i Tignes hvor Freeride DM kan nydes hele næste uge!

Og husk dette er kun snefaldet for de sidste 24 timer, der er lovet mere. Du kan roligt aflyse sommerhuse turen i Danmark og få pakket skiene. Der er alligevel meldt sibirisk kulde over Danmark!!