I uge 42 holder DDS skikurser men de er ikke de eneste. Der er voldsom gang i parken og man kan se der bliver givet mega meget gas deroppe. Og de taler næsten alle sammen dansk. Vi mødte Anthon Koch Lauritsen til en snak om hvad Michael Fugmanns Freestyle Academy egentligt er for noget.


Hvad forventede du til campen:

Jeg forventede en uge med masser af fedt skiløb og være sammen med en masse fede mennesker og have det sjovt. Jeg havde også forventninger til at lærer en masse og udvikle mit skiløb

Hvad har du lært den her uge:

Jeg er blevet sikker i at lave 540, så har jeg lært at køre ordentlig switch (baglæns). Jeg er også blevet meget bedre til at køre rails og har blandt andet lært at lave K-Fed (læs; svært trick på et rail). Min træner motiverede mig til at køre på det største hop, hvilket var en super vild følelse.

Hvad er det fedeste ved campen:

Den gode blanding af super fedt skiløb og at det socialt er vild hyggeligt. Vi kører intens på ski og hygger os helt vildt sammen hele gruppen. Der er hele tiden noget sjovt at tage sig til.

Hvad koster det:

En uge koster 5895,- og det er med undervisning, liftkort, hotel, ½ pension, bus t/r, videofejlretning og camp t-shirt. Så har jeg ca. brugt 100,- om dagen på frokost.

Har du nået dine mål:

Det var så længe siden jeg havde stået på ski, så jeg ville gerne blive sikker igen, og det lykkes. Så nu er min teknik klar til sæsonen. Det er en af de ting jeg også syntes er rigtig fedt ved efterårs campen, at man netop kommer ordentlig og tidligt i gang med sæsonen. Udover det var det mit mål at blive bedre på rails, få styr på min 540, så ja; jeg har helt klart noget mine mål.

Er det et godt socialt miljø:

Ja, helt vildt! Man snakker med alle, både de nye som er med og selvfølgelig med alle dem (os) som har været med mange gange. Jeg har helt sikkert fået en masse nye venner på campen.

Hvad laver i om aftenen:

Vi ser video fra dagen på bjerget med vores træner som viser hvad vi gør forkert og retter os. Ellers hænger vi ud i spa’en, spiller pool, bordtennis, ser video eller bare hygger os.

Her fra skiinfo takker vi for svarene og håber at høre meget mere om de her camps i fremtiden. 

Mere info:

www.freestyleacademy.dk

www.facebook.com/freestyleacademy.dk