Så er I.H. Aalborgs årlige skitur netop slut, og der er nu kun dejlige minder, billeder og historier tilbage…..Det har været en fantastisk tur, hvor man igen har fået ladet batterierne op. Det er simpelthen en enestående måde at holde ferie på, den rene kolde luft, solen, vennerne, stilheden og samtidig nær/samværet, bare det at kunne………kunne gøre præcis som ”de andre”.
 
Det er super fedt at kunne drøne ned ad bakken og være en del af helheden. I hverdagen er der ting hvor vi som handicappede er begrænsede eller skal gøre tingene på en anden måde, i sneen er vi fri og kan gøre som andre. Det er skønt når sneen for en stund bliver ens ven i stedet for fjende. 
 
Det er MEGA godt, at vi har fundet Beitostølen, som bare er gearet til handicappede uanset begrænsninger. De har udstyr, viden, kunnen, viljen og ikke mindst lysten til at gøre en indsats for  udviklingen inden for handicap sporten. De stiller op hver gang uanset udfordringer, og står til rådighed både dag, nat, i - og uden for arbejdstiden. TAK!
 
Vi har på turen også fornøjelsen af DK’s bedste, modigste, sjoveste og dejligste hjælpere som gør det hele muligt…….. det er ulønnet og frivilligt. Hvor finder man ellers lige det? De slider, slæber laver sjov og skaber en fest, og det fedeste er, at de lige frem ser ud til at nyde det. Uden jer, ingen tur. TAK!
 
I.H. Aalborg har sørget for skitur hvert år i rigtig mange år, og jeg håber, det fortsætter mange år endnu. Det er jo ikke bare en skitur der varer en uge, det er en tur, hvor man får så meget med hjem i bagagen som ikke, eller kun med besvær kan opnås andre steder. Den vilje og det mod man skal finde frem for at kunne mestre skiene……..de små sejre der bliver større og større hver dag man er af sted, kan helt sikkert bruges resten af livet. KOM NU, arghhh, for f….. bliver sagt tit, men langsomt dukker smilet frem og det lykkes. En vidunderlig følelse, så til I.H. Aalborg, TAK! 
 
Sidder med mange tanker, billeder og følelser mens der skrives, og ikke mindst et stort smil. Håber, der findes en skitur i 2013, og håber, at folk vil få øjnene op for denne fine mulighed, for at gøre noget andet sammen - enten som hold eks. svømning, skydning, fodbold m.m, par, familie, single eller bare som dig. 
 
Lige meget hvilken sport du normalt dyrker eller hvad du ellers bruger I.H. Aalborg til, kunne det da være sjovt og udfordrende at gøre det med andre også, og måske med nogle fra det hold, du i forvejen dyrker sport med. 
Ud af busken……….og op i sneen :-)