Selv om skisæsonen afsluttes i marts og april de fleste steder i landet, er der ingen grund til at fortvivle. Der findes flere højtliggende skisteder i Norge, hvor du kan lege i sneen hele sommeren. Skistederne er placeret på isbræer, derfor kan du suse på ski nedad bakkene en fin junidag.

Når det gælder sneforhold er det bedst at være tidligt ude. Bakkene kan være isede om morgenen, men forholdene bliver bedre efterhånden som solen får mere magt.

Stryn Sommerski

På Stryn findes en flot terrænpark som tiltrækker snowboardentusiaster, jibbere og twin-tip kørere fra hele verden. Skibakkene findes i alle sværhedsgrader. To lifter fragter dig næsten 1600 m.o.h, til pragtfuld udsigt over fjeldene og fjordene rundt om. På toppen er der også gode forhold for langrend.

Snemelding Stryn Sommerski

Video juni 2012

Bilder 27. mai

 

 

 

 

 

Galdhøpiggen Juvass

Galdhøpiggen Sommerskicenter ligger på Juvbræen, ved foden af Galdhøpiggen. Her kan du køre i puddersne midt om sommeren. Bakken egner sig lige godt til snowboard som til alpint og telemark.

Snemelding Galdhøpiggen Juvass

Folgefonna

Folgefonna er Norges tredje største isbræ. Her kan du gå på langrend, løbe alpint eller udfolde dig i terrænparken. Fra bakken er der flot udsigt over fjeld og fjorde.

Snemelding Folgefonn Sommerski

Video juni 2012