Vores hjemmeside bruger cookies primært til trafik måling og optimering af indhold. Fortsæt med at bruge, da normalt, hvis du accepterer dette. Læs mere om vores brug af cookies her.Beskyttelse af personlige oplysninger
Ok
Skiferie ved Achensee er kendetegnet ved et stort udbud af langrendsløjper. Achensees net af langrendsløjper spænder over et areal på mere end 200 km. Du kan finde alle sværhedsgrader her, men især de lettere løjper findes der mange af. Skiområderne Pertisau og Achenkrich har snekanoner tilgængelig til optimering af alle langrendsløjper.

Achensee er også velegnet til alpine skiløbere. Der findes røde, blå og sorte pister til alle niveauer. Den længste piste i regionen er på hele 6km ned til dalen i Rofan.

Du oplever en masse muligheder i Achensee. Regionen byder på flere kælkebakker (for det meste godt oplyst om aftenen), 150 km vinter vandreruter samt muligheder for at nyde en tur i en slæde eller i en bobslæde.
0
Skisteder med mere end 20 cm sidste 24 timerSnedybder
Gå aldrig glip af en Powderalarm igen!Abonner nu!

Reklame

Reklame

Mest populære artikler

Se alle

I James Bonds fotspor ©Tignes

I James Bonds fotspor

Peisens knitrende flammer klarer på sin velkjente måte å få hjerterytmen og adrenalin-nivået tilbake til normale nivåer. Men de flamme... Mere

Reklame