Vores hjemmeside bruger cookies primært til trafik måling og optimering af indhold. Fortsæt med at bruge, da normalt, hvis du accepterer dette. Læs mere om vores brug af cookies her. Beskyttelse af personlige oplysninger
Ok
Skiområdet Paznaun har sin beliggende i det vestlige Tirol og omfatter Galtür, Kappl og See. Områderne er omringet af Samnaun-gruppen i nord og Silvretta i syd. Det højeste bjerg hedder Fluchthorn med sin beliggenhed i hele 3399meter. En vinterferie i Paznaun byder på varierede pister med en imponerende udsigt til Alperne.

Galtür tilbyder gode forhold til alpint skiløb, snowboardere og langrend. Området er det højest beliggende skisportssted i Tirols Paznaun-dal. Galtür er især kendt for sin imponerende snestatistik fra begyndelsen af december til slutningen af april. Området tilbyder ydermere snowparks og gratis langrendsløjper samt vandreruter.Skiområdet Kappl er beliggende på solsiden af Paznaun-dalen og er omgivet af 3000meter høje toppe i de centrale Alper. Området er kendt for Kappl's traditionelle atmosfære og ved siden af skiløbet kan du køre på kælk og vandre med snesko omgivet af et smukt landskab. 

Skiområdet See strækker sig til en højde af 2450meter.

See er specielt familie- og børnevenligt, men pisterne sværhedsgrad er dog velegnet til alle niveauer. Ydermere finder du en snowpark for snowboardere og freeskiers.
Sammenlign:
Skistedets navn Bedømmelse Middel Viderekomne Ekspert Pister
Sidst opdateret: 24/4
5km 26km 12km 0km/43km
Sidst opdateret: 2/5
47km 142km 34km 0km/238km
Sidst opdateret: 18/4
26km 6km 5km 0km/42km
Sidst opdateret: 5/5
8km 25km 8km 0km/41km

Powderalarm

Se alle powderalarms

0
Skisteder med mere end 20 cm sidste 24 timer Snedybder
Gå aldrig glip af en Powderalarm igen! Abonner nu!

Reklame

Reklame

Reklame