Vi har fået et postkort fra Claus Bue der har taget turen helt til Japan, nærmere betegnet legendariske Niseko. Hvis vi ser på billederne ser det bestemt ud til at Claus og hans makker Kevin fik præcis det de kom efter. BUNDLØS PUDDER!!

Hey Claus: Hvordan fik du ideen til at tage helt derover på ski? Og må vi høre hvordan det er?

Jeg fik ideen for et par år siden da jeg hørte om sneen i Japan. Så sidste år mødte jeg Kevin som havde den samme ide. Efter det mødte jeg Johanne på DDS's skitur sidste forår. Hun fortalte også at det var det fedeste. Så hun hjalp os lidt på vej. Så sådan endte vi i Hirafu på vores vildeste powder tur. Sneen er for vild! De første to uger sneede det konstant, der stod vi op til 10-40cm om dagen. Det fede er også at det er nemt at komme til de gode steder. Området er omringet af Gates som man køre ud igennem også er der åbent til det store backcontry. Lavine faren er heller ikke stor her nede da bjergene ikke er vildt stejle. Men hvis der er stor lavine fare bliver de lukket af.
Efter pisten tager man i deres varme kilder kaldet Onsen for at slappe af så man er klar til en ny dag. Og så er kulturen dejlig. Alle Japanere er utrolig høflige også laver de lækker mad!
Fly, Hotel og Liftkort har vi givet ca 23.000kr for for en måned. Så har vi lommepenge oven i. Men man kan spise for 60-70kr pr måltid hvis man vil gøre det billigt.

//Claus Bue

Vi takker for postkortet (og begynder at lede efter flybilletter til Japan....)

Virkelig fede billeder drenge!