Vis os din catwalk og vind et eventyr til Norges fjorde

Hvordan ser din catwalk ud? Det spørgsmål stiller Helly Hansen i en storstilet konkurrence, der lige nu løber på www.hellyhansen.com. Her kan du vinde gigantiske og mange præmier ved at uploade billeder af din private catwalk.

Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Helly Hansens catwalk er øverst på bjerget, i skiliften, på pisten, i luften over hoppet, på sejlbåden eller på løbestien. Men hvad er din?

Tjek linket her ud og deltag i konkurrencen om at vinde en skitur til Sunnmøre Alperne, et eventyr på Folgefonna gletsjeren eller en eksotisk bådtur i Bergens idylliske fjorde - alt sammen med din bedste ven  eller veninde:

http://www.hellyhansen.com/baselayer/competition/

Konkurrencen er skudt i gang, og der ligger allerede nu masser af billeder af bjerge i USA, skove i Sverige og en kat i Rusland. Men det er ikke noget, vi danskere ikke kan slå. Så det er bare med at komme af sted og få taget nogle smukke, spændende eller actionfyldte billeder af din catwalk, uploadet dem på www.hellyhansen.com og så ellers håbe på, at det er netop din catwalk, der får flest stemmer af alle på siden. Konkurrencen løber indtil d. 15. januar.